Svensk MILF

jag är en svensk milf som vill ha sex med yngre killeHallå! Jag är en svensk milf och jag vill sexdejta en svensk kille i 25-30 års åldern. Jag ser oförskämt bra ut, är smal och slank, har stora bröst och en go mogen fitta. Unga killar är härliga men du får inte vara alltför ung, jag är 42 år, singel sen ett tag tillbaka. Nu ska jag passa på att leva livet och njuta av kravlös sex tills det är dags att stadga mej igen. Men nu ska jag vara singel några år och bara göra det jag känner för. Och just nu är det att träffa en liten yngre kille som vill ha skön sex med mej. Jag kan tänka mej en spontan sexträff ganska snart efter vi fått kontakt.

Det där med att lära känna varandra och sånt, det är inget för mej, vi ska inte bli polare. Vi ska knulla om jag får uttrycka mej klart och tydligt men lite brutalt. Sådan är jag, jag är en svensk milf med skinn på näsan. Säger alltid rakt ut vad jag tycker och tänker, så det får du tåla. Även när det gäller sex så gillar jag att prata om hur jag vill ha det och så. Helst ska du ha lite erfarenhet av sex, men jag har lärt mej att det handlar inte om åldern när det gäller hur duktig man är i sängen. Det verkar som det är något som man är född med plus att kemin och attraktionen också spelar roll.

Jag skrev att jag vill att du är en svensk kille, inget illa om utlänningar. Men jag gillar svenska killar, vi har samma värderingar och pratar samma språk. För mej är det viktigt. Du är fräsch och renlig och givetvis är du singel! Vill du träffa mej? Det är klart att du vill, vem vill inte träffa en snygg milf ;-).

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!