Vaniljsex

mogen mullig kvinna söker vaniljsex med en manHej, jag är en mullig mogen kvinna i mina bästa år och nu vill jag ha skön vaniljsex med en kåt man. Det verkar vara helt omodernt med vaniljsex nuförtiden, alla möjliga sexuella läggningar är populära. Nu är jag inte modern, jag har nyligen skilt mej och är ny på dejting marknaden. Sex är något jag älskar, men vanlig sex är det jag vill ha och detta med en mogen man i sina bästa år. Så frågan är om du hittat hit och hittar min sexannons, jag hoppas det! Din ålder är kanske inte så viktig men jag tror att du åtminstone är över trettio! Själv är jag i mina bästa år och min ålder behåller jag för mej själv, det är inte viktigt.

Det är många år sen jag var singel, på den tiden var det sexannonser i porrtidningar som gällde. Så det har hänt en hel del på den fronten kan man lugnt säga. Mycket till det positiva måste jag säga, det är ju häftigt att skriva en sexannons. Bara att skriva detta gör mej kåt, för jag vet att jag kanske kommer att ha sex med en helt okänd man. Det pirrar i hela kroppen och förväntningarna är höga. Kanske dumt att ha för höga förväntningar, men så är det och jag hoppas på tur.

Vanlig sex är det jag vill ha som du nog förstått. Långa förspel, mycket slick och sug och massor med njutning. Du är en man som gillar att uppvakta din kvinna, även om vi inte ska bli ett par. Jag trivs utmärkt som singel och ska vara det i några år nu och njuta av livet och friheten. Är lite nyfiken på en trekant med en annan man eller kvinna, bara så att du vet det ;-).

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Vaniljsex”

Lämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!