Vuxendejt

mogen kvinna vill ha en vuxendejt Hej, nu är jag trött på rena sexdejter, jag vill ha en vuxendejt med en karl som är gentleman. Jag är en kvinna som vill bli behandlad som en kvinna och idag är gentlemen sällsynta har jag märkt. Idag handlar allt bara om att knulla som satan utan finess, stil och passion. Även om man inet är ett par eller har känslor för varandra, så kan man faktiskt ha passionerad sex. Långa förspel är något jag gillar och om man dejtar och går ut och äter, går på bio eller något annat. Så är hela eftermiddagen/kvällen ett långt förspel. Lite så ser jag det och det är så jag vill ha det med en man.

Jag söker inget fast förhållande i nuläget, men om mannen med stort M står framför mej så kan jag fundera på det. Vi ska ha det trevligt och mysigt tillsammans och vi ska ha bra kemi och kunna prata och diskutera och lösa världsproblemen. Utan att det innebär att vi ska bli ett par, det är jag noga med att påpeka, så det inte blir missförstånd. Det är ju onödigt om du missförstår mej så bäst att vara tydlig.

Vår vuxendejt börjar med att vi pratar på nätet några dagar och sen träffas vi över en kopp kaffe. Om allt känns bra så bestämmer vi en dag när vi ska ha vår mysiga dejt. Vi får se vad vi hittar på på vår dejt, det snackar vi om när vi tar en kaffe tillsammans. För att båda ska vara på neutral mark till en börja så är det hotellrum som gäller över natten. Känns allt bra så träffas vi igen, vad tror du om detta, tror det kan vara något för dej? Hoppas på seriösa svar från mogna män!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!