Kåt kvinna

kåt kvinna söker en sexrelationTjenare! Jag är en 39-årig och väldigt kåt kvinna som letar efter en kåt man. Du ska dela mina sexuella intressen och mina önskningar för en långsiktig sexuell relation. Jag bor ensam och har varit singel ett tag nu. Men jag är redo att ta steget och hitta någon som kan fylla mina dagar. Och det med spännande kåta och sexiga upplevelser och gemensamma intressen.

Jag söker en kille som har en lite udda fetisch och som är öppen för att utforska den tillsammans med mig. Exakt vad för fetisch jag har tar vi lite mer privat, bäst så tycker jag. Jag är en kvinna som är öppen för nya erfarenheter och är nyfiken på att upptäcka mer av min egen sexualitet. Trots att jag är en mogen kvinna, så finns det mycket jag inte upplevt. Jag är ständigt nyfiken av mig, speciellt när det kommer till sex, jag är ju en kåt kvinna. Jag skulle vilja att vår sexuella relation bygger på öppenhet, kommunikation och respekt för varandras gränser.

När jag tänker på min framtida sexpartner ser jag framför mig en person som är snäll, ärlig och självsäker. Du är också redo att satsa på en långsiktig sexuell relation och vill träffas regelbundet. Vi kan börja med att lära känna varandra och se om vi har en genuin och bra kemi.

Jag är en kvinna som värdesätter hälsa och aktivitet, så du måste också vara aktiv och mån om din kropp och hälsa. Att träna och är jag också intresserad av att utforska naturen, gärna tillsammans med dig ;-). Jag är väldigt kräsen när det gäller att hitta en sexpartner, men jag tror att det är viktigt att vara det så det funkar bra mellan oss. Sugen på att ses?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Kåt kvinna”

Lämna en kommentar