Nakenbilder

ta nakenbilder på mej, en ung kåt tjejTja, ung kåt tjej här som söker en kille som vill ta nakenbilder på mej. Det ska vara både bilder med kläder på och bilder där jag är helt naken, en del närbilder ska också tas. Jag har kamera och den är lätt att sköta så det kan vem som helst göra. Du är en kille som förstår att detta handlar om att vi ska fotta mej, inget annat. Du måste kunna hålla tassarna borta men om jag vill du ska pilla på mej, då gör du det. Att jag bestämmer allt, det är självklart, förstår du och respekterar du det?

Först börjar vi ta bilder där jag posar med kläderna på, jag kommer att ha några olika byten. Sen kommer plagg efter plagg att falla och under tiden tar du bilder. Jag kommer till slut att vara helt naken och du ska vara proffsig och fortsätta ta foto. Det blir en del närbilder, jag vill gärna ha närbilder på fittan när jag smeker mej själv. Men också när jag använder min dildo som glider in och ut ur min fitta. Det ska bli levande och sexiga nakenbilder som jag ska ha för privat bruk!

Givetvis gör detta mej väldigt kåt, tro inget annat, om jag inte blivit kåt så hade det varit något fel på mej. Så, det kan hända att vi kommer att knulla också, men det beror helt och hållet på dej och på vår kemi. Uppför dej proffsigt, om du får stånd, vilket jag tror att du kommer att få, för jag är en sexig brunett. Då får det vara så, är fint att titta på, men du får inte röra. Kanske får du röra mej, vi får se. Är du en seriös kille, fräsch och skötsam? Hör då av dej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Nakenbilder”

Lämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!